ua en ru

Майвезер - Пакьяо: анонс боксерського поєдинку

Майвезер - Пакьяо: анонс боксерського поєдинку HBO

РБК-Україна анонсує "поєдинок століття"

Майвезер - Пакьяо. Сьогодні вночі в Лас-Вегасі американець Флойд Майвезер і філіппінець Менні Пак'яо зійдуться в "бою століття". Трансляцію поєдинку можна дивитися на каналі 2+2, а РБК-Україна анонсує центральне спортивна подія вихідних.

3 травня, 6:00
Лас-Вегас, "MGM Grand"
Флойд Майезер - Менні Пак'яо

Цього поєдинку чекають вже дуже і дуже довго. Обидва боксери вже близькі до завершення своїх блискучих кар'єр. Майвезер провів на професійному рингу 47 боїв, у всіх вийшов переможцем. У Пакьяо досвід ще масштабніший - 64 бої при 5 поразках.

Американець старше свого суперника на два роки. Також Пак'яо трохи нижчий і легший 38-річного Флойда. На передматчевому зважування Менні показав вагу 65,8 кг, а Майвезер - 66,2 кг

Але одним з найяскравіших складових бою є гонорари. Тільки за те, що обидва спортсмени вийдуть один проти одного, Майвезер отримає 120 млн доларів, а Пакьяо стане володарем 80 мільйонів. Також боксери отримають відсоток від трансляції бою. Так що, після поєдинку їм доведеться поділити між собою ще 100 мільйонів доларів.

Для обох боксерів поєдинок стане першим в 2015 році. Пакяьо в 2014 році переміг двох американців - Кріса Алгиери і Тімоті Бредлі. А суперником Майвезера роком раніше були двічі Маркос Майдана, який обидва рази був переможений за очками.