ua en ru

Майдан: онлайн-трансляція ситуації в Києві

Майдан: онлайн-транслция ситуації в Києві. 20 лютого оголошено в Україні днем жалоби "у зв'язку з людськими жертвами внаслідок масових заворушень", але незважаючи на це в місті відбуваються массовы акції протесту.

Майдан: онлайн-транслция ситуації в Києві. 20 лютого оголошено в Україні днем жалоби "у зв'язку з людськими жертвами внаслідок масових заворушень", але незважаючи на це в місті відбуваються массовы акції протесту, що супроводжуються зіткненнями і жертвами в тому числі з вогнепальними пораненнями.

Як повідомив кореспондент РБК-Україна, в 11:15 на Майдані незалежності знаходиться 11 трупів.

Станом на 10:50, внутрішні війська відходять по вул. Грушевського вгору, в бік Кабінету Міністрів.

Майдан: онлайн-трансляція ситуації в Києві

Фото: AFP

В 10:00 десятки бійців внутрішніх військ здалися в полон бійців Самооборони Майдану.

О 09:58 на вулиці Інститутської біля Майдану Незалежності десятки поранених активістів, там йде інтенсивна перестрілка між самообороною Майдану і правоохоронцями. За словами учасників Євромайдану, на Інститутській знаходяться два БТР.

Станом на 09:48 на Майдані знаходиться близько 10 тис. осіб.

О 09:46 протестувальники прорвалися до будівлі Верховної Ради.

Станом на 09:45 четверга, на пагорбі під Жовтневим палацом у Києві (неподалік від Майдану Незалежності) горять міліцейські автобуси. Зараз на пагорбі йде силове протистояння між учасниками Евромайдана і силовиками, чутна стрілянина.

Як вранці 20 лютого повідомили в МОЗ, кількість загиблих у результаті масових заворушень у Києві зросла до 28 осіб. Станом на 06:00 20 лютого 2014 р., починаючи з 10:20 18 лютого, до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров'я міста Києва за медичною допомогою звернулося 445 постраждалих під час безладів у центрі столиці, 287 з них госпіталізовані.