ua en ru

Масове отруєння в Києві: число постраждалих зросло до 25 осіб

Масове отруєння в Києві: число постраждалих зросло до 25 осіб Фото: в Києві з отруєнням госпіталізовано 21 осіб (Pixabay)

У їх числі - дитина

У Києві кількість захворювань на гостру кишкову інфекцію після вживання суші зросла до 25 осіб, серед яких - дитина. Про це повідомив заступник начальника Головного управління Держпотребслужби Олександр Овчаренко, передає "112 Україна".

"На даний момент за допомогою звернулися 25 осіб, з них одна дитина. Чотири людини, в тому числі дитина, від госпіталізації відмовилися, і на лікуванні знаходиться 21 особа. Відібрані зразки проб, обстежено 20 осіб персоналу, який надавав послуги харчування, і все матеріали направлені в лабораторію. Через добу-дві будемо розуміти, що спричинило дане захворювання", - розповів Овчаренко.

Він підкреслив, що всі матеріали передані в Національну поліцію, де вирішується питання про порушення кримінального провадження за ст. 325 Кримінального Кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Нагадаємо, постраждалі, які отруїлися, пов'язують це з вживанням суші в ресторані "Євразія". На даний момент, підприємство, в якому сталося отруєння, тимчасово призупинило свою діяльність.