ua en ru

Масове отруєння в Черкасах: всі діти переведені у звичайні палати

Масове отруєння в Черкасах: всі діти переведені у звичайні палати Фото: Уляна Супрун (РБК-Україна)

Діти почувають себе краще

У Черкасах, за станом на 18:00 середи, 9 травня, всіх постраждалих від отруєння дітей, які потрапили в лікарню, перевели з відділення інтенсивної терапії у звичайні палати. Про це в Twitter написала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Зокрема, за словами Супрун, на даний момент діти почувають себе краще.

"Статус по Черкасах на 18:00: всіх дітей перевели з відділення інтенсивної терапії у звичайні палати. На стаціонарному лікуванні перебуває 56 осіб, у тому числі 54 дитини. Діти відчувають себе значно краще - їх стан задовільний", - йдеться в повідомленні Супрун.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в ДСНС повідомили, що в Черкасах з реанімації в стаціонар перевели 11 дітей, постраждалих внаслідок масового отруєння.

До цього, 8 травня, на ранковій лінійці у школі №8 у Черкасах втратили свідомість близько 30 дітей. У лікарню з запамороченням і нудотою потрапили 50 дітей та 2 вчителів, проте пізніше кількість госпіталізованих зросла до 53 дітей і 4 дорослих. 11 школярів опинилися в реанімації в стані середньої тяжкості, решта - в задовільному та легкому стані.