ua en ru

У Марокко затримали підозрюваних у зв'язках з каталонськими терористами

У Марокко затримали підозрюваних у зв'язках з каталонськими терористами Фото: теракт в Барселоні (twitter.comboppinmule)

У Марокко затримали брата терористів, які здійснили напади в Барселоні та Камбрільсі

У Марокко поліція затримала двох підозрюваних у зв'язках з угрупованням, яке здійснило теракт в Барселоні, передає іспанська газета El Pais.

Повідомляється, що поліція Марокко затримала двоюрідного брата каталонських терористів, одного з яких ліквідували на спробі теракту в Камбрільсі, а іншого затримали після теракту в Барселоні. Особа другого затриманого в Марокко не розголошується.

Також повідомляється, що, таким чином, у справі про теракти в Каталонії всього затримано шість осіб, у тому числі четверо в Іспанії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що каталонська поліція підтвердила ліквідацію організатора теракту в Барселоні. Всього, за офіційними даними, в результаті терактів в Каталонії загинули 15 людей і близько 130 постраждали.

17 серпня 2017 року фургон в'їхав у натовп на пішохідній вулиці Рамбла в Барселоні. Відповідальність за напад взяло терористичне угрупування "Ісламська держава". Того ж дня аналогічний інцидент стався в Камбрільсі в 120 кілометрах від Барселони.