ua en ru

Марк Роллінз призначений новим главою "Укрнафти"

Марк Роллінз призначений новим главою "Укрнафти" Фото: Андрій Коболєв, Марк Роллінз, Ігор Коломойський

"За" проголосували 99,97% від кворуму

Громадянин Великобританії Марк Роллінз призначений новим главою компанії "Укрнафта". За відповідне призначення проголосували 99,97% від кворуму, 1 голос був проти і 1 утримався, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що зможу привнести свій досвід в компанію і зробити її краще. У мене є досвід вирішення проблем між акціонерами і державою, а також досвід реструктуризації роботи... Я вважаю, що сильна компанія "Укрнафта" є запорукою сильної України", - заявив він.

За словами новопризначеного голови компанії, "Укрнафта" зможе успішно влаштовувати людей, встановлювати стандарти корпоративного управління і брати державні стандарти за основу.

"Я зараз не буду коментувати, що було в "Укрнафті" до того, як я прийшов... В будь-якому разі я, як голова правління буду ставитися без дискримінації до всіх акціонерів компанії", - заявив Роллінз.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що основний претендент на посаду керівника компанії "Укрнафта" Марк Роллінз зможе офіційно приступити до виконання своїх обов'язків не раніше 4 вересня 2015 року.

Відзначимо, в "Нафтогазі" прогнозували, що ім'я нового керівника "Укрнафти" стане відомо 27 липня.