ua en ru

Маріупольський депутат влаштував перепалку з Тарутою в штабі оборони міста

Маріупольський депутат влаштував перепалку з Тарутою в штабі оборони міста Фото: маріупольський депутат влаштував перепалку з Сергієм Тарутою

Словесна перепалка ледь не переросла в бійку

Депутат Маріупольської міської ради Олександр Ярошенко влаштував словесну перепалку з колишнім губернатором Донецької області, народним депутатом Сергієм Тарутою в штабі оборони міста, передає місцеве видання 0629.com.ua.

Ярошенко дорікнув Таруту у відсутності патріотизму і публічно зажадав відповісти на питання, чи вважає Тарута Росію країною-агресором.

Маріупольський депутат влаштував перепалку з Тарутою в штабі оборони міста

Фото - в штабі оборони Маріуполя відбувся конфлікт між Тарутою і місцевим депутатом

Тарута відповів, що не розуміє, як його можуть звинувачувати в непатріотична позиції. Нардеп підкреслив, що він раніше неодноразово прямим текстом називав Російську Федерацію агресором

"Створення Штабу оборони - моя ініціатива", - сказав він. На думку Тарути, на Штабі оборони потрібно вирішувати конкретні проблемні питання, а не займатися політичними висловлюваннями".

Маріупольському депутату Ярошенко, який кричав "Ганьба!", Тарута сказав: "Соромно за тебе".

Після того, як мер Маріуполя Юрій Хотлубей оголосив про закриття засідання, Ярошенко спробував підійти до Тарути і продовжити з'ясувати стосунки на підвищених тонах.

"Ти наче під наркотиками", - сказав йому екс-губернатор.

У відповідь Ярошенко назвав Таруту негідником. Після цього опонентів розвели в різні боки.

Нагадаємо, 10 листопада 2014 р. Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Таруту з посади голови Донецької обласної державної адміністрації, призначивши замість нього Олександра Кіхтенка.