ua en ru

Під Маріуполем виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголю

Під Маріуполем виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголю Фото: підпільний цех з виготовлення контрафактного алкоголю

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Прикордонники виявили під Маріуполем (Донецька область) цех з виготовлення контрафактного алкоголю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Правопорушення, що пов’язане з виготовленням контрафактної алкогольної продукції, викрили співробітники оперативного підрозділу Держприкордонслужби спільно з працівниками СБУ та ДФС. Зокрема, канал незаконного виробництва алкогольних напоїв виявили поблизу Маріуполя", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на одному з підприємств у смт Новотроїцьке правоохоронці виявили устаткування для виготовлення алкогольної продукції, майже 100 літрів спирту та 29 літрів слабоалкогольних напоїв.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Під Маріуполем виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголюПід Маріуполем виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголюПід Маріуполем виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголюПід Маріуполем виявили цех з виготовлення контрафактного алкоголю

Фото: підпільний цех з виготовлення контрафактного алкоголю

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв отруєнь сурогатним алкоголем досягло 69 осіб.