ua en ru

Під Маріуполем на дорозі перекинулося авто, є загиблі

Під Маріуполем на дорозі перекинулося авто, є загиблі Фото: під Маріуполем сталася смертельна ДТП (sai.gov.ua)

За даними поліції, у автомобіля при русі лопнуло колесо

Під Маріуполем Донецької області на дорозі перекинулося авто, в результаті чого загинули дві особи та ще дві постраждали. Про це йдеться в повідомленні обласної поліції у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався вранці на трасі "Кременівка-Ялта". Водій автомобіля "Деу Ланос", на якому під час руху лопнуло колесо, не впорався з керуванням і перекинувся.

"В результаті події від отриманих травм загинули два пасажири - 61-річна жінка та 76-річний чоловік. Ще два пасажири - чоловіки - отримали тілесні ушкодження та доставлені в лікарню. Водій під час пригоди не постраждав", - йдеться в повідомленні.

ВІдомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією "порушення правил безпеки дорожнього руху", яке спричинило смерть потерпілого.

Під Кременівкой у дорожній пригоді 2 людини загинуло, ще дві – травмовані Під час руху на транспортному засобі лопнуло ...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Волинській області мотоцикл врізався у вантажівку. В результаті аварії загинув водій мотоцикла та його пасажирка.