ua en ru

У Маріуполі затримали інформатора "Баби Лєни"

У Маріуполі затримали інформатора "Баби Лєни" Фото: СБУ затримала інформатора бойовиків

Зловмисниця передавала бойовикам інформацію про облаштування опорних пунктів Маріуполя

В Маріуполі (Донецька область) Служба безпеки України (СБУ) затримала інформаторку бойовиків, яка передавала інформацію про облаштування опорних пунктів Маріуполя. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Намагаючись нанести максимальну шкоду рідному місту, 39-річна жінка встановила контакт з резидентом розвідки терористів ДНР з позивним "Баба Лєна", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зловмисниця передавала інформацію про облаштування опорних пунктів та уразливість інженерних споруд Маріуполя. Зібрані данні відразу надходили до т.зв. "генерального штабу ДНР".

Інформаторку терористів затримано, їй повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи або терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) спільно з Державною фіскальною службою, міліцією та прикордонниками затримала найбільшу партію контрабанди продуктів з початку проведення антитерористичної операції (АТО). На непідконтрольну територію прямувало 700 т продуктів.