ua en ru

У Маріуполі військовим парадом відзначили другу річницю визволення міста

У Маріуполі військовим парадом відзначили другу річницю визволення міста Фото: військові пройшлися маршем у центрі Маріуполя

Урочистий мітинг і парад пройшов на площі Свободи

Другий рік поспіль у Маріуполі урочисто відзначили День визволення міста від терористів. Урочистий мітинг і військовий парад пройшов на площі Свободи, повідомляє прес-служба Маріупольської міськради.

Зазначено, що привітати маріупольців і військовослужбовців приїхали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, народні депутати Сергій Тарута, Олег Ляшко й Андрій Білецький.

У Маріуполі військовим парадом відзначили другу річницю визволення міста

Фото: мітинг на площі Свободи

Сотні жителів і гостей міста, а також представники Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів зібралися, щоб вшанувати пам'ять захисників міста.


"Маріуполь дуже важливий для України. Місто, від якого дуже багато залежить в цій країні. У цей день, ми згадуємо тих, хто захищав і захищає Маріуполь. Завдяки цим людям Маріуполь - сонячне, спокійне місто", - звернувся до присутніх глава МВС.

У Маріуполі військовим парадом відзначили другу річницю визволення міста

Фото: парад військової техніки

Аваков також нагородив медалями та грамотами військовослужбовців, які виявили особливу доблесть. Завершився мітинг парадом військової техніки.

Нагадаємо, 30 травня 2016 року патрульна поліція Маріуполя розпочала свою роботу: 184 новобранці прийняли присягу.