ua en ru

У Маріуполі сталася аварія на металургійному підприємстві, 3 загиблих

У Маріуполі сталася аварія на металургійному підприємстві, 3 загиблих Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

На місце події направлено слідчо-оперативну групу правоохоронців

У Маріуполі (Донецька область) сьогодні, 14 липня 2017 року, сталася аварія на металургійному підприємстві, внаслідок чого 3 людини загинули. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Близько 11:00 до Кальміуського відділення поліції м. Маріуполя надійшло повідомлення про те, що на території підприємства стався обвал перекриття. Є інформація щодо 4 постраждалих працівників", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місце події направлено слідчо-оперативну групу правоохоронців.

Крім того, повідомляється, що станом на 12:30 стало відомо, що внаслідок аварії загинули троє робітників (2 чоловіків та жінка), ще один - постраждав.

Як повідомляє місцеве видання 0629, аварія сталася на Маріупольському металургійному комбінаті імені Ілліча.

Відзначається, що в прес-службі "Метінвесту" повідомили, що підрядники проводили ремонтні роботи в одному з будинків цеху. В ході робіт обвалилося перекриття, троє чоловіків впали вниз, а зверху їх завалило бетонними плитами.

"В результаті нещасного випадку всі троє отримали травми, несумісні з життям, і загинули миттєво. Ще один робочий постраждав - у нього перелом руки. Зараз формується комісія, яка проведе розслідування цього інциденту", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Швеції в результаті обвалення залізничного моста, який знаходився на ремонті, постраждали не менше 12 осіб. Інцидент стався на північному заході від Стокгольма у місті Лудвіка провінції Даларна. На момент обвалення міст знаходився на ремонті.