ua en ru

У Маріуполі лідери партії "Основа" представили нового керівника міського осередку

У Маріуполі лідери партії "Основа" представили нового керівника міського осередку Фото: лідери політичної партії "Основа" (прес-служба)

Лідери партії заявили про потужних амбіції політсили щодо президентських і парламентських виборів

Лідери політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко, Сергій Тарута та Катерина Вайдич 1 лютого відвідали Маріуполь, де представили керівника новоствореної міської партійної організації Ігоря Ошкадьорова. Про це повідомляє прес-служба партії.

Ігор Ошкадьоров - корінний маріуполець, офіцер, який довгий час працював в правоохоронних органах.

"Також ми зустрічалися з портовиками, з металургами, з підприємцями та громадським активом. Обговорювали нагальні проблеми Маріупольского порту, міста, важливі екологічні питання, перспективи розвитку Маріуполя. Ми відчули, що в людей зараз є потужний запит на нові політичні сили, які будуть здатні знайти конструктивні шляхи вирішення накопичених болючих проблем. Які зможуть змінити країну на краще, суттєво підвищити добробут українців, надати всередині країни гідну альтернативу теперішній трудовій еміграції", - написав у своєму Facebook голова партії Андрій Ніколаєнко.

У Маріуполі лідери партії "Основа" представили нового керівника міського осередку

Лідери партії заявили про потужних амбіції політсили щодо президентських і парламентських виборів.

"Наші амбіції – брати участь та перемагати як у президентських, так і у парламентських виборах. "Основа" має консолідувати більшість у Верховній Раді наступного скликання. Це може здатися романтикою, але ми - романтики, які завжди ставили амбітну мету та досягали її", - сказав засновник партії, народний депутат України Сергій Тарута.

Партія представила в Маріуполі Доктрину збалансованого розвитку "Україна 2030", розроблену провідними економістами у співпраці з бізнес-спільнотою.