ua en ru

У Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталів

У Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталів Фото: бойовики ДНР (youtube.com/vice news)

Зафіксовано пошкодження 3 будинків мирних жителів

У місті Мар'їнка Донецької області бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталів, пошкоджені будинки. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Донецькій області.

"Мінометний обстріл житлових кварталів міста почався вчора, 27 жовтня 2017 року, о 20:00 і тривав близько години", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, о 20:30 слідчо-оперативна група поліції отримала дзвінок про допомогу від подружжя пенсіонерів: по вулиці Набережній біля їхнього будинку розірвався снаряд. Пошкоджено всі вікна і фасад.

Відзначається, що в момент вибуху господарі будинку знаходилися у дворі, їх оглушило ударною хвилею, але не зачепило осколками. Від допомоги лікарів пенсіонери відмовилися.

Так, вранці поліцейські продовжили огляд району. Зараз виявлені пошкодження 3-х будинків по вулиці Набережній і Каштановій. Всі факти кваліфіковані за ч.2 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. Огляд житлового сектора триває.

У Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталівУ Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталівУ Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталівУ Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталівУ Мар'їнці бойовики здійснили мінометний обстріл житлових кварталів

Фото: в Мар'їнці бойовики здійснили обстріл житлових будинків (dn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона Спільного центру координації та контролю на лінії розмежування заявляє про мінометний обстріл околиці селища Широкіно з боку незаконних збройних формувань окремих районів Донецької області.