ua en ru

Манько презентував свою партію "Єдиний союз патріотів України"

Манько презентував свою партію "Єдиний союз патріотів України"

В Україні формується нова політична сила. Про створення "Єдиного союзу патріотів України" сьогодні на прес-конференції оголосив заступник голови Правого сектора Валентин Манько.

Він же очолить політичну партію. За словами Валентина Манька, в партію увійдуть справжні патріоти, люди, у яких немає олігархічних, корупційних та провладних зв'язків. Сама ж політична сила займе опозиційну позицію, але не в існуючому зараз в країні форматі.

"Це буде опозиційна сила не лише до влади, а до системи, побудованої на олігархії. У нас опозиційні сили, які якимось чином пов'язані з певними олігархами, або ж були створені ними самі. Тобто певні опозиційні сили, мета яких повалити президента, повалити владу і на їх місце просто зайти і точно також правити, грабувати. Наша політична сила буде складатися з людей, які неодноразово проявили свій патріотизм, прагнення до боротьби проти всіх цих безладів, проти корупції, проти олігархії, проти грабежів народи і самої України", - зазначив Манько.

Глава партії представив своїх соратників, кожен з яких буде відповідати за конкретні напрями діяльності політичної партії.

"У нашій організації зібралися волонтери, військові, добровольці і прості люди, які люблять, цінують Україну і хочуть кращого надійного майбутнього для себе, своїх дітей і самої України. Ми вибрали чіткі напрямки, по яких хочемо рухатися, за якими ми маємо вже певні проекти", - сказав Манько.

Зокрема курирувати оборонний напрямок буде кіборг Василь Медведєв. Одним з його завдань - сприяння професійному навчанню солдатів. Бізнесмен Віктор Квятковський буде відповідати за економічний напрямок, зокрема просувати нову податкову реформу і боротися за повернення в держвласність стратегічних для держави підприємств.

Владислав Василь стане куратором в цілому політичної діяльності партії, а Олександр Кулешов - соціальної. Останній зокрема займеться питаннями створення центрів реабілітаційної, юридичної допомоги ветеранам АТО і внутрішньо переміщеним громадянам.

"Це те, на чому ми побудуємо нашу політичну діяльність. Це реальні кроки для того, щоб в нашій країні все було добре для всіх", - підкреслив Манько.

На даний момент зібрано вже всі документи для реєстрації партії в Мін'юсті. Існувати політична партія буде при підтримці бізнесменів малого і середнього ланки.