ua en ru

"Манчестер Сіті" повторив рекорд чемпіонату Англії

"Манчестер Сіті" повторив рекорд чемпіонату Англії Фото: "Ман Сіті" на своєму полі обіграв "Вест Хем" (twitter.com/21LVA)

"Городяни" продовжили свою переможну серію

"Манчестер Сіті" обіграв "Вест Хем" (2: 1) в матчі 15 туру чемпіонату Англії і наблизився до того, щоб встановити рекорд турніру. Про це повідомляється на сайті англійської Прем'єр-ліги (АПЛ).

Переможна зустріч на стадіоні "Етіхад" стала для "городян" 13 поспіль. Таким чином, команда Хосепа Гвардіоли повторила рекорд за кількістю перемог поспіль в матчах АПЛ одного сезону. Раніше подібне вдавалося тільки "Арсеналу" (сезон 2001/02) і "Челсі" (2016/17).

Також "Сіті" продовжив безпрограшну серію до 22 матчів у всіх клубних турнірах цього сезону. За цей час команда Хосепа Гвардіоли лише один раз не змогла здобути перемогу - 21 серпень городяни зіграли внічию (1:1) з "Евертоном".

"Манчестер Сіті" продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату Англії, набравши 43 очка в 15 матчах. Відрив від "Манчестер Юнайтед", який йде другим, становить 8 балів.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола вдруге поспіль був визнаний кращим тренером в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ).