ua en ru

Манчестер Сіті - Ліверпуль: анонс матчу

Манчестер Сіті - Ліверпуль: анонс матчу Фото: Манчестер Сіті - Ліверпуль

Готуємося до поєдинку 29-го туру чемпіонату Англії

Онлайн-трансляція центрального поєдинку 29-го туру чемпіонату Англиив, якому "Манчестер Сіті" на своєму полі прийме "Ліверпуль", розпочнеться на РБК-Україна в 18:30, а дивитися матч можна на каналі "Футбол 2". Букмекери вважають, що більше шансів на перемогу має клуб з міста Манчестер.

19 березня, 18:30
Манчестер, Этихад Стедіум

Манчестер Сіті - Ліверпуль: анонс матчу

Намічається цікавий матч, у обох команд хороші тренери і гравці. Обидві команди грають в атакуючий футбол, гра буде насиченою на небезпечні моменти.

На тижні "Манчестер Сіті" вилетів з Ліги чемпіонів, програвши в гостях у "Монако". У тренерській кар'єрі Гвардіоли ця поразка стала першою, в якому він не зміг дійти до стадії півфіналу турніру.

Останній раз команди зустрічалися між собою в чемпіонаті Англії 31 грудня минулого року, тоді мінімально перемогли "мерсисайдці". На даний момент "Ман Сіті" в турнірній таблиці АПЛ знаходиться на третьому місці з 56 очками (стільки ж і у Тоттенхема), слідом йде якраз "Ліверпуль" маючи в активі 55 очок. І оскільки обидва клуби ведуть боротьбу за місце в наступному сезоні Лізі чемпіонів, нам варто очікувати багато голів і результативну гру.

Хосеп Гвардіола, "Ман Сіті": "Ліверпуль" - один з найсильніших суперників в АПЛ, і я не можу передбачити результат недільного матчу. Чекає важкий поєдинок. Клопп - чудовий тренер, полюбляє атакуючий футбол. Ми повинні зберігати концентрацію протягом всієї зустрічі. Я з повагою ставлюся до наставника "Ліверпуля" і його команді. Майбутній матч - один з найважливіших в сезоні".

Юрген Клопп, "Ліверпуль": "Всі чудово знають, що з себе представляє "Манчестер Сіті". Думаю, команда Гвардіоли могла б вийти в наступну стадію Ліги чемпіонів, але їм не вистачило лавки. До того ж, це не скасовує того, що "городяни" є клубом самого високого класу. На мій погляд, команди Гвардіоли грають у справжній футбол. Протистояти їм дуже важко, але ми знаємо, що робити. Не впевнений, що ми є фаворитами, але це не так вже й погано. Найголовніше - намагатися, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з "Манчестером". Це буде справжній виклик для мене з тактичної точки зору".

Нагадаємо, керівництво "Манчестер Сіті" може розлучитися з 10 футболістами під час літнього трансферного вікна, наставнику команди Хосепа Гвардіолу виділять 200 млн фунтів на придбання нових гравців.