ua en ru

Манчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчу

Манчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" (twitter.com/LFC)

Голи Салаха і Фірміно принесли "мерсісайдцям" путівку в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між англійськими "Манчестер Сіті" та "Ліверпулем".

"Сіті", який програв перший матч на виїзді з рахунком 0:3, з перших хвилин кинувся в атаку і вже на другій хвилині Рахім Стерлінг відірвався від суперників і прострілив на Габріела Жезуса, який пробив ворота Лориса Каріус. Команда Хосепа Гвардіоли продовжувала домінувати весь перший тайм і цілком могла ще більше скоротити розрив за сумою двох зустрічей.

"Ліверпуль" витримав цей нелегкий шторм і на 56 хвилині відновив рівновагу на табло, до межі ускладнивши і без того важку задачу "Сіті". Садьо Мане після боротьби з захисниками не зміг обіграти Едерсона, проте голкіпер "Сіті" не зміг зафіксувати м'яч, і зреагувала Салах красиво вразив ціль з гострого кута. Останні питання відпали за 13 хвилин до кінця - Фірміно обікрав Ніколаса Отаменді, увійшов в штрафну і пробив низом. М'яч рикошетом від штанги знову опинився в сітці воріт Едерсона.

Манчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчуМанчестер Сіті - Ліверпуль 1-2: відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола: "Неможливо зберігати той же темп і інтенсивність протягом усього сезону. Можливо, в майбутньому ми зрозуміємо, як нам стати краще. Але зараз я повинен щиро похвалити своїх гравців. Ми грали проти дуже сильної команди. Подивіться на "Барселону"! Це дуже особливий турнір. На "Енфілді" нам не вдавалося створювати моменти, хоча в другому таймі ми грали краще, а вдома - в першому таймі. Але нам протистояла виняткова команда".

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп: "Я вухам не повірив, коли почув, що "Барселона" вилетіла. "Рома" втратила Мо Салаха, але зіграє в півфіналі. Це просто неймовірно. Мені сподобався другий тайм на "Енфілді" трохи більше, ніж перший тут. У вдалий день ми можемо перемогти будь-яку команду, а в звичайний день ми пропускаємо дурні голи. Ми все ще розвиваємося, але вже є хорошою командою".