ua en ru

Malaysia Airlines виплатить матеріальну компенсацію родичам зниклого Boeing

Malaysia Airlines виплатить матеріальну компенсацію родичам зниклого Boeing Фото: Malaysia Airlines виплатить компенсації родичам зниклого Boeing

Malaysia Airlines підтвердила свої зобов'язання по виплаті компенсацій

Представники компанії Malaysia Airlines підтвердили свої наміри щодо виплати матеріальних компенсацій родичам пасажирів зниклого Boeing. Про це повідомляє газета New Straits Times.

"Незважаючи на те, що відбувається реформування Malaysia Airlines, зобов'язується повністю виплатити всі компенсації", - заявив представник компанії Мохаммед Фаїз Азмі.

Повідомляється, що протягом двох років після катастрофи, які закінчуються 8 березня цього року, перевізник постійно інформує близьких і рідних пасажирів про хід розслідування.

"Авіаперевізник зберігає свої зобов'язання щодо постраждалих під час трагедії рейсу MH 370", - додав він.

Зазначимо, малайзійський Boeing виконував рейс за маршрутом Куала-Лумпур-Пекін, приблизно через дві години після вильоту зв'язок з літаком перервався. На його борту перебували 227 пасажирів і 12 членів екіпажу.

Нагадаємо, три голландських ЗМІ Volkskrant, RTL і NOS подали до адміністративного суду Утрехта позов до Міністерства безпеки та юстиції Нідерландів.