ua en ru

Макрон переможе в обох турах президентських виборів у Франції, - опитування

Макрон переможе в обох турах президентських виборів у Франції, - опитування Фото: Еммануель Макрон

Рейтинг Макрона за два тижні виріс на 5%

Зростання популярності незалежного кандидата на пост президента Франції Еммануеля Макрона дозволить йому лідирувати вже після першого туру виборів і перемогти з великим відривом у другому. Про це свідчать результати опитування, проведеного компанією Harris Interactive France серед виборців в інтернеті, повідомляє РБК.

Так, згідно з результатами опитування, оскільки рейтинг Макрона за два тижні виріс на 5%, це дозволить йому в першому турі випередити на 1% лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен, набравши 26% голосів.

Ще один кандидат в президенти Франції Франсуа Фійон, згідно з опитуванням, у першому турі зможе отримати лише 20% голосів виборців.

За результатами опитування, у другому турі також очікується перемога Макрона: 65% проти 35% у Ле Пен. Разом з тим, зазначається, що якщо в другий тур вийде Фійон, то і він переможе Ле Пен (59% проти 41%).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Макрон повинен перемогти лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен у першому турі президентських виборів.