ua en ru

Маккейн обговорив з Кличко його підтримку на президентських виборах 2015 р., - джерела

Під час візиту в Україну американський конгресмен Джон Маккейн провела конфіденційну зустріч з Віталієм Кличком. Згідно з джерелами Голос.UA під час зустрічі американський сенатор обговорив з лідером "Удару" підтримку кандидатури Кличка на майбутніх виборах Президента в 2015 р.

Держдеп США висунув опозиційному лідеру кілька умов: Кличко повинен найближчим часом виділитися в самостійного опозиційного лідера, відокремившись від Олега Тягнибока, чиї нацистські погляди, на думку Білого Дому, дискредитують Кличко, як майбутнього кандидата на найвищу посаду.

Крім того, Кличко рекомендують якнайшвидше віддалитися від Арсенія Яценюка, як найбільш сильного конкурента, що грає на електоральному полі Кличка.

"Ви повинні позбутися від постійної опіки Яценюка. Він тяжіє над вами, позбавляючи вас оперативного простору для розвитку", - передає джерело слова сенатора.

Також Маккейн порадив Кличко робити більше самостійних заяв і генерувати індивідуальні інформаційні приводи, окремо від Тягнибока і Яценюка.