ua en ru

Мадуро закликав країни Латинської Америки протистояти США в ізоляції Венесуели

Мадуро закликав країни Латинської Америки протистояти США в ізоляції Венесуели Фото: президент Венесуели Ніколас Мадуро закликав Латинську Америку не піддаватися тиску США

Учасники саміту ОАД прийняли рішення про підтримку переговорів між президентом Ніколасом Мадуро і венесуельською опозицією

Президент Венесуели Ніколас Мадуро попросив країни Латинської Америки не піддаватися тиску США і не ізолювати Венесуелу. Про це повідомляє Reuters.

"Я закликаю уряди континенту підтримати єдність, співпрацю і взаєморозуміння, а не підкорятися... жорстокому тиску, щоб ізолювати Венесуелу", - сказав Мадуро під час саміту в Гавані.


Висловлювання венесуельського президента послідувало за заявою голови Об'єднання американських держав (ОАД), який закликав в екстреному порядку обговорити порушення демократичних норм у Венесуелі.

"Венесуела не поступиться, вона не стане на коліна, ми будемо продовжувати боротися проти переворотів та інтервенцій, як ми боролися останні 17 років", - заявив Мадуро.

Повідомляється, що учасники саміту ОАД обмежилися тим, що прийняли рішення про підтримку переговорів між Мадуро і опозицією Венесуели.

Нагадаємо, у центрі Каракаса (Венесуела) відбувся протест, під час якого сотні людей вимагали їжу.