ua en ru

Людмила Тарангул призначена в.о. ректора податкової академії замість Петра Мельника

Людмила Тарангул призначена в.о. ректора податкової академії замість Петра Мельника. До теперішнього часу вона була першим проректором, проректором з наукової роботи і завідувачем кафедри фінансів Національного університету ДПС України.

Людмила Тарангул (на фото) призначена в.о. ректора податкової академії замість Петра Мельника. Про це повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів.

Людмила Тарангул є першим проректором, проректором з наукової роботи, завідувачем кафедри фінансів Національного університету ДПС України.

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко під час зустрічі з новим керівником ВНЗ підкреслив важливість збереження репутації університету як одного з найкращих освітніх та наукових закладів України та СНД, а також доручив розробити Концепцію інноваційного розвитку навчального закладу.

Людмила Тарангул зі свого боку наголосила, що вступна кампанія до університету йде за графіком, приймальна комісія працює в звичному режимі

Нагадаємо, ректора Національної академії ДПС Петра Мельника затримали за підозрою у хабарництві наприкінці липня 2013 року.