ua en ru

Будь-яка гра з "Шахтарем" принципова, хлопці віддадуть всі сили для перемоги, - Ребров

Будь-яка гра з "Шахтарем" принципова, хлопці віддадуть всі сили для перемоги, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян розповів про підготовку до сезону

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров вважає, що матч за Суперкубок проти "Шахтаря" стане окрасою сезону. Про це повідомляє сайт "Динамо".

"Завжди важче утримати свої досягнення. Напевно цей сезон буде набагато важче, тим більше трохи інший формат чемпіонату, потрібно на нього перебудовуватися. Я впевнений що буде цікаво, хто що б не говорив, який чемпіонат не був би. І вболівальники, і футболісти чекають початку першості, тому будемо готуватися. Побачимо як Євро вплине. Все лікує час і я думаю, що ті гравці, які були у збірній, звичайно, були засмучені, але зараз потрібно йти далі кожному з них. І тренерському штабу, футболістам потрібно переосмислити те, що сталося. Посипати голову попелом, сидіти і думати що сталося не варто. Нічого страшного, зараз вже новий день і потрібно в собі шукати нову мотивацію працювати далі. Я взагалі не дуже люблю когось виділяти. Я бачу, що молоді хлопці, ті гравці, які не були задіяні у своїх національних збірних, вони працювали, вони доводили свої наміри грати в київському "Динамо". Було видно колектив, який працює і знає за рахунок чого ми хочемо піднятися в своєму рівні, я вважаю що кожен гравець у першу чергу повинен думати про те, як поліпшити свій рівень і рівень команди. Це було найважливішим під час зборів", - сказав Ребров.

"Це велике свято для вболівальників, початок чемпіонату, показовий матч. Звичайно вона не дає ніяких залікових пунктів, але ця гра завжди принципова. Ми готуємося, "Шахтар" готується, але ніхто не робить з цієї гри фінал Ліги чемпіонів. Я впевнений, що це буде свято для вболівальників, початок сезону і напевно покаже як кожна команда підготувалася до сезону. Минулі два сезони ми програли Суперкубок, але виграли чемпіонат, і ніхто не згадав за Суперкубок. Ще раз повторюся, що будь-яка гра з "Шахтарем" принципова, і я впевнений, що хлопці вийдуть на поле з великою мотивацією і віддадуть всі сили для перемоги", - додав наставник.

Нагадаємо, поєдинок за Суперкубок між "Динамо" і "Шахтарем" буде зіграний в Одесі 16 липня.