ua en ru

Лисенко призначений прес-секретарем Генпрокуратури

Лисенко призначений прес-секретарем Генпрокуратури Фото: Андрій Лисенко (mediarnbo.org)

Лисенко розповів про свій перехід на роботу до Генеральної прокуратури України

Український військовий журналіст Андрій Лисенко після декількох років роботи спікером з питань АТО на Донбасі переходить на роботу прес-секретарем Генеральної прокуратури України. Про це він повідомив у своєму Facebook.

Зокрема, Лисенко зазначив, що погодився на пропозицію генпрокурора Юрія Луценка на роботу прес-секретарем ГПУ.

"Я не зникаю з інформаційного простору. Навпаки. Просто тепер буду робити нашу спільну справу в іншому місці і статусі. Тому буду дуже вдячний моїм колегам по журналістському цеху, військовим за розуміння і підтримку. Отже, починаю новий етап свого життя", - зазначив Лисенко.

Шановні друзі, колеги і просто добрі люди! Нещодавно Генеральний прокурор України Юрій Луценко запропонував мені перейти...

Опубліковано Андрієм Лисенком 1 грудня 2017 р.

Лисенко народився в Донецьку, освіту здобув у Львівському вищому військовому училищі та Київському військовому гуманітарному інституті. У 2004 році працював у прес-центрі 6-ї окремої механізованої бригади ЗСУ в Іраку. З січня 2008 по квітень 2010 року був помічником-консультантом Верховної Ради України, після чого до травня 2012 року був спецкорреспондентом, політичним оглядачем Дирекції телерадіопрограм Управління справами парламенту.

Перед роботою спікером з питань АТО обіймав посаду головного консультанта, заступника керівника управління прес-служби і комунікацій - керівника управління прес-служби АПУ.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав число затриманих за півтора року корупціонерів. Зокрема, за цей період правоохоронці затримали понад 9 тис. підозрюваних у корупції.