ua en ru

Ляшко повідомив про кримінальну справу проти нього і ще 5 нардепів-"радикалів"

Ляшко повідомив про кримінальну справу проти нього і ще 5 нардепів-"радикалів" Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що Генеральна прокуратура України порушила кримінальні справи проти нього і ще 5 нардепів із його партії. Про це Ляшко написав у своєму Facebook.

ГПУ завела справи проти шести нардепів РПЛ

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що Генеральна прокуратура України (ГПУ) порушила кримінальні справи проти нього і ще 5 нардепів із його партії. Про це Ляшко написав у своєму Facebook.

"Порошенко дав завдання ГПУ у будь-який спосіб знайти компромат на радикалів і залякати нас. Сьогодні порушені кримінальні справи проти шістьох депутатів з Радикальної партії, в тому числі, і проти мене", - написав Ляшко.

За словами Ляшка, справи стосуються сфери корупції.

Порошенко дав завдання ГПУ у будь-який спосіб знайти компромат на радикалів і залякати нас. Сьогодні порушені кримінальн...

Posted by Олег Ляшко on 22 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада України позбавила недоторканності і дозволила арешт народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

На наступний день Печерський суд Києва постановив взяти народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука під варту до 15 листопада. У свою чергу Мосійчук заявив, що оголошує голодування і буде тільки пити воду.