ua en ru

Ляшко: лідер Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові підтримує радикальні реформи

Лідер Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чімяо Фан підтримує радикальні реформи. Про це лідер Радикальної партії Олег Ляшко розповів на своїй сторінці в Facebook.

Опозиціонер зазначив, що разом з офіційними представниками обговорили низку важливих економічних питань.

"Разом зі своїми заступниками по економічній політиці Віктором Галасюком і з міжнародних питань Віктором Вовком провели робочу зустріч з делегацією Світового банку на чолі з Директором в Україні, Білорусі та Молдови паном Чімяо Фан. Обговорили широкий спектр питань - від макрофінансової стабілізації та радикальної податкової реформи № 3353 до механізмів залучення інвестицій та регулювання тарифів в Україні в інтересах громадян. Особливий акцент був зроблений на питаннях верховенства права, свободи слова і демократії - адже це основа здорового суспільства та сильної економіки. Чімяо Фан повністю погодився з нами, що реформи в Україні повинні бути реальними, радикальними і комплексними ", - резюмував народний обранець.

Також він зазначив, що його політична сила буде контролювати Кабмін для поліпшення використання можливостей, які надає Світовий банк.

"Як опозиційна політична сила будемо домагатися від уряду ефективного використання можливостей і ресурсів, які надає Світовий банк, на користь української економіки", - запевнив депутат.