ua en ru

У Львівській області на вагоноремонтному заводі стався вибух, є загиблий

У Львівській області на вагоноремонтному заводі стався вибух, є загиблий Фото: швидка допомога (РБК-Україна/Віталій Носач)

Працівник намагався розпиляти металеву бочку з-під невідомої речовини

У місті Стрий (Львівська область) стався вибух на державному підприємстві “Стрийський вагоноремонтний завод”. У результаті вибуху загинув 61-річний працівник, передає прес-служба департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Зазначається, що вибух стався у четвер, 7 грудня, о 15:30 годині під час розпилювання працівником підприємства металевої бочки з-під невідомої речовини.

"У результаті вибуху працівник отримав травми та вкрай важкому стані був госпіталізований до реанімаційного відділення Стрийської ЦРЛ, де о 21:40 годині від отриманих травм помер. Причини події з’ясовуються" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 7 грудня, у Броварському районі Київської області на гранаті підірвався чоловік. Повідомляється, що вибух прогримів близько 04:00 в одній із квартир у селі Мала Тарасівка. В результаті вибуху постраждав 35-річний колишній учасник АТО на Донбасі, у нього діагностовано осколкові поранення плеча.