ua en ru

У Львівській області туристичний автобус зіткнувся з маршруткою, є загиблий

У Львівській області туристичний автобус зіткнувся з маршруткою, є загиблий Фото: ДТП (УНІАН)

В результаті ДТП одна людина загинула, ще семеро постраждали

У Львівській області, на трасі Київ-Чоп, туристичний автобус зіткнувся з маршруткою, в результаті чого одна людина загинула, ще 7 постраждали. Про це повідомляє співробітниця відділу комунікацій поліції Львівської області Іванна Кутнєв, передає ZAXID.NET.

"7 серпня на трасі Київ-Чоп в межах Львівщини зіткнулися пасажирський автобус, що перевозив українських туристів з Відня, і мікроавтобус. У результаті ДТП загинув водій мікроавтобуса, 56-річний Івано-Франківська. Семеро туристів доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що мікроавтобус Citroen Jumpy зіткнувся з туристичним автобусом Neoplan 516, який курсував за маршрутом Відень-Будапешт-Львів і повертався до Львова. В автобусі перебували 43 пасажири, попередньо всі українці. В результаті зіткнення загинув водій автобуса Citroen Jumpy. Семеро пасажирів туристичного автобуса доставили в лікарню. Кількість постраждалих ще уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість жертв дорожньо-транспортної пригоди під Києвом на Бориспільській окружній дорозі зросла до 7 осіб.