ua en ru

У Львівській області поліцейські зі стріляниною зупинили автомобіль з підлітками

У Львівській області поліцейські зі стріляниною зупинили автомобіль з підлітками Фото: Національна поліція

В результаті події ніхто не постраждав

У Львівській області поліцейські зі стріляниною затримали двох підлітків, які викрали автомобіль. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області.

В поліцію звернувся 39-річний чоловік, який заявив про викрадення авто - ВАЗ-2106.

"Групи реагування патрульної поліції, які оперативно підключилися до встановлення місця знаходження викраденого автомобіля, виявили даний транспортний засіб, який рухався по вулиці Івасюка. На вимогу зупинитися, чоловіки, які знаходилися в салоні, не реагували і почали тікати від правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що за межами міста Червоноград, автомобіль істотно перевищував швидкість, а водій продовжував ігнорувати вимоги зупинити авто, у зв'язку з цим патрульні прийняли рішення відкрити вогонь.

"У салоні ВАЗ-2106, який зупинився після пошкодження колеса, перебували двоє раніше судимих жителів міста Червоноград, у віці 15 - 16 років. Ніхто не постраждав. Вони затримані в порядку ст. 208 КПК України", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що окремого закону про презумпцію поліцейських не буде.