ua en ru

У Львівській області автівка вилетіла у кювет, загинули двоє людей

У Львівській області автівка вилетіла у кювет, загинули двоє людей Фото: аварія

Ще четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості

У Львівській області внаслідок ДТП загинули двоє людей, ще четверо – отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області.

ДТП сталося вчора, 15 листопада, близько 4 години ночі на автодорозі "Львів-Шегині".

"За попередньою інформацією, 36-річна мешканка Мостиського району, керуючи легковим автомобілем Volvo, не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожню обстановку і виїхав на зустрічну смугу. Після цього машина перекинулася в кювет", - зазначає прес-служба .

Як повідомляють в поліції, жінка-водій та 16-річна пасажирка від отриманих травм загинули на місці події. Ще четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Постраждалі – жительки Мостиського району, у віці від 19 до 27 років. Правоохоронці встановлюють всі обставини і причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, 12 листопада в Рахівському районі Закарпатської області в ніч на сьогодні, 12 листопада, на автодорозі державного значення "Мукачево-Рогатин" у селі Луг сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якого загинули четверо молодих людей.