ua en ru

У Львові троє жінок обікрали співробітницю уряду Чехії

У Львові троє жінок обікрали співробітницю уряду Чехії Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Львові троє жінок обікрали старшого радника міністерства однієї з європейських країн. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"У Львові жительки Закарпаття обікрали високопосадовця однієї з європейських країн. У зловмисниць виявлено та вилучено речові докази. За фактом відкрите кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 62-річна іноземка звернулася до поліції 15 серпня, жінка розповіла, що приїхала до Львову як туристка і на Митній площі з її рюкзака невідомі особи викрали конверт з 320 євро.

Як повідомляє ZAXID.NET, потерпілою є співробітниця уряду Чехії.

"Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні три жительки міста Берегово Закарпатської області віком від 18 до 37 років. Під час огляду у однієї із них виявлено та вилучено речові докази. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка)", - йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисницям загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

У Львові жительки Закарпаття обікрали високопосадовця однієї з європейських країн У зловмисниць виявлено та вилучено ре...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 16 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запоріжжі озброєні зловмисники відібрали у чоловіка 100 тис. гривень.