ua en ru

У Львові до суду скеровано справу 9 організаторів мережі підпільних покерних клубів

У Львові до суду скеровано справу 9 організаторів мережі підпільних покерних клубів Фото: Нацполіція завершила розслідування

Загальна сума застави складає 1,7 млн гривень

У Львові до суду скеровано справу 9 організаторів мережі підпільних покерних клубів. Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції.

"Шанувальники покеру були частими та постійними клієнтами даних закладів. Перед цим вони проходили певну перевірку і лише після згоди адміністрації потрапляли до бази постійних гравців. Сторонні особи також мали можливість грати у спортивний покер, але без грошових ставок та, звісно, без виграшу. Перед початком закритого турніру гравці отримували повідомлення з датою та часом його проведення", - відзначають в повідомленні.

Повідомляється, що під час обшуків поліцейські вилучили покерні столи, 27 тисяч гривень, отриманих у якості ставок, більше тисячі гральних фішок різною номінальною вартістю, чорнові записи та документацію.

Учасникам незаконного бізнесу слідчі повідомили про підозру за ч.3 ст.28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.1 ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України.

"Кожному учаснику районний суд Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді застави. Трьом зловмисникам - по 320 тисяч гривень, іншим - по 128 тисяч гривень. Загальна сума, яку вони повинні сплатити - понад 1,7 мільйони гривень", - додають в поліції.

Нагадаємо, в результаті вибуху автомобіля в Маріуполі загинув полковник СБУ Олександр Хараберюш.