ua en ru

У Львові відбувся розбійний напад на ювелірний магазин зі стріляниною

У Львові відбувся розбійний напад на ювелірний магазин зі стріляниною Фото: у Львові відбувся розбійний напад на ювелірний магазин зі стріляниною

Двоє зловмисників поранили охоронця, забрали коштовності і втекли

У Львові невідомі з прикритими обличчями увійшли в ювелірний магазин на вулиці Городецькій, поранили у ногу охоронця пострілами з невстановленої зброї, розбили вітрину, забрали звідти коштовності і втекли. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіції у Львівській області.

В поліцію надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що до них з пораненням ноги доставлений 41-річний львів'янин, охоронець ювелірного магазину. Охоронцеві магазину лікарі надали медичну допомогу, його життю нічого не загрожує.

Правоохоронці встановлюють особи зловмисників та їх місцезнаходження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Сума збитків встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мер Львова Андрій Садовий заявив, що місту загрожує екологічне лихо. Він додав, що місто готується до функціонування в умовах надзвичайної екологічної ситуації.