ua en ru

У Львові стався вибух в квартирі, є постраждалий

У Львові стався вибух в квартирі, є постраждалий Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

В результаті вибуху постраждала літня жінка

У Львові стався вибух в квартирі, в результаті чого постраждала літня жінка. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

"28 липня в 22.21 в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Роксолани, 65 а, на першому поверсі десятиповерхового житлового будинку. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику було встановлено, що в квартирі № 2, стався вибух (попередньо природного газу). В результаті вибуху травмовано власниця - жінка 1946 року народження, яку з опіками госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню. В результаті вибуху вибуховою хвилею вибито вікно на кухні, виходила на балкон та вікно на балконі. Пошкодження несучих елементів будинку немає", - йдеться в повідомленні.

Причини і обставини події наразі встановлюються.

altaltaltalt

Фото: вибух у квартирі у Львові (ДСНС)

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що в Київській області в місті Біла Церква у п'ятницю, 26 липня, о 13:45 на Теплоелектроцентралі (ТЕЦ) сталася аварія - розгерметизація одного з резервуарів, в результаті якої витекла приблизно тонна сірчаної кислоти.