ua en ru

У Львові вночі сталися два вибухи

У Львові вночі сталися два вибухи Фото: у Львові вночі сталися 2 вибухи попередньо гранат Ф-1 (www.snowmobilechq.com)

В результаті вибухів в дворах приватних житлових будинків ніхто з людей не постраждав

У Львові в ніч на 23 травня відбулися два вибухи на вулицях Мельника А. і Снопкивской. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Подробиці вибухів у Львові

Перший вибух у Львові стався в 00:30 на вулиці Мельника А., де невстановлена особа кинуло за попередніми даними гранату Ф-1 на подвір'я приватного житлового будинку.


Зазначимо, як повідомляє "Zaxid.net" будинок належить банкіру і екс-регіоналу Олегу Баляшу. Раніше, в січні, стався вибух у його дворі по вулиці Квітневій.

В результаті вибуху були пошкоджені два автомобілі і будка охоронця, постраждалих немає.

Другий вибух у Львові стався на подвір'ї приватного житлового будинку на вулиці Снопкивской. В результаті вибуху в 00:39 був пошкоджений фасад будинку, постраждалих людей немає.

За попередніми даними фахівців вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області вибухнула граната Ф-1.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в Торецке Донецької області пошкоджено 2 автомобілі, сільгосптехніка, вікна.