ua en ru

У Львові через аварію частина міста залишилася без водопостачання

У Львові через аварію частина міста залишилася без водопостачання Фото: вода (pixabay.com)

"Львівводоканал" тимчасово припинив подачу холодної та горячої води частині абонентів

У Львові через аварію, що сталася вчора, 24 червня 2017 року, на магістральному водогоні частина міста залишилася без водопостачання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

"О 19:30 на вул. Забава, 52 виявлено виток води з труби магістрального водогону. О 22:00 аварійною бригадою ПАТ "Львівводоканал" тимчасово припинено подачу холодної та горячої води пошкодженою ділянкою водогону частині абонентів. З настанням світлого часу доби 25 червня аварійно-відновлювальні роботи продовжено", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, наразі водопостачання відсутнє у м. Винники (вул. Забава, Ломоносова, Сортова, Соборна, район Винниківського озера) та у абонентів частини Личаківського району м. Львова (вул. Пасічна, Медової Печери, Дж. Вашингтона, Садівнича, Майорівка, Китайська, Шафарика, Каштанова, Глухій Кут, Фесенка, Соколика, Ярошинських, Таджицька, Лисиницька, Зелена, 111).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сподівається, що підведення газу до Авдіївки вдасться завершити до Дня Незалежності.