ua en ru

У Львові 3 квітня планують завершити опалювальний сезон

У Львові 3 квітня планують завершити опалювальний сезон Фото: Львівська міська рада (maps.ggogle.com)

Призупинення теплопостачання у Львові розпочнеться після 10:00 3 квітня

Опалювальний сезон у Львові можуть призупинити вже у вівторок, 3 квітня. Таке рішення "Львівеплоенерго" пов’язано із прогнозованим потеплінням, передає прес-служба Львівської міської ради.

"Від завтра, відповідно до прогнозу синоптиків, спостерігатиметься значне підвищення температури зовнішнього повітря. У зв’язку з потеплінням, можуть бути численні звернення від мешканців про призупиненння подачі опалення. Тому від завтра, 3 квітня, плануємо призупинити опалювальний сезон. Якщо температура далі підніматиметься, то опалювальний сезон цього тижня може бути завершений", - повідомив директор комунального підприємства "Львівтеплоенерго" Степан Пакіж.

За словами тепловиків, призупинення теплопостачання розпочнеться після 10:00. Натомість до бюджетних установ опалення можуть продовжити подавати на основі звернень від керівників закладів.

Зазначається, що опалювальний сезон 2017-2018 року у Львові розпочався 3 жовтня для бюджетних установ і 10 жовтня для населення. У зв’язку із потеплінням, 15 жовтня подачу опалення було призупинено, і вже 23 жовтня подачу опалення відновлено.

Нагадаємо, раніше у НАК "Нафтогаз України" повідомили, що запасів газу в Україні вистачить до кінця опалювального сезону.