ua en ru

У Луцьку на хабарі в 675 тис. гривень затриманий місцевий чиновник

У Луцьку на хабарі в 675 тис. гривень затриманий місцевий чиновник Фото: поліція затримала чиновника на хабарі

Затримали начальника одного з управлінь спілки споживчих товариств

Сьогодні, 17 березня, оперативники Національної поліції зі слідчими Генеральної прокуратури України в Луцьку затримали начальника одного з управлінь Волинської обласної спілки споживчих товариств на хабарі в 675 тисяч гривень. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіції.

"Керівник структурного підрозділу облспоживспілки віком 46 років вимагав від приватного підприємця неправомірну вигоду за вирішення питання на його користь. Зокрема, надання відповідної документації, яка допоможе бізнесмену виграти суд проти обласної спілки споживчих товариств. За ці документи посадовець попросив "незначну" суму - 30 тисяч доларів США", - відзначають в Нацполіції.

Повідомляється, що сьогодні правоохоронці затримали посадовця під час одержання хабара. В його службовому кабінеті вилучили 675 тис. гривень (в еквіваленті 25 тисяч доларів).

altaltalt

Фото: поліція затримала чиновника на хабарі

Відзначають, що затриманому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 "Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми" КК України.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області поліція провела обшуки в 14 гральних закладах.