ua en ru

Луценко не бачить перспективи у розслідуванні справ екс-урядовців часів Януковича

Луценко не бачить перспективи у розслідуванні справ екс-урядовців часів Януковича Фото: Юрій Луценко

Досі триває слідство щодо Арбузова, Богатирьової, Калетника, Каськіва, братів Клюєвих

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не бачить перспективи у розслідуванні справ екс-урядовців часів президентства Віктора Януковича. Про це Луценко заявив під час наради про стан виконання органами прокуратури в 2016 році покладених функцій і завдань у середу, 15 лютого, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Луценко зазначив, що досі триває слідство щодо екс-першого віце-прем'єра України Сергія Арбузова, колишнього міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової, колишнього першого заступника голови Верховної Ради Ігоря Калєтніка, колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва, екс-голови Адміністрації президента Андрія Клюєва та народного депутата Сергія Клюєва.

"Слідчими центрального апарату з 2014 року розслідується з десяток таких виробництв. Досі триває слідство щодо Арбузова, Богатирьової, Калетника, Каськіва, братів Клюєвих, де я не бачу перспективи", - сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луценко назвав причинами зростання злочинності в Україні війну, безробіття і дезорганізацію правоохоронних органів.