ua en ru

Луценко повідомив про затримання в Дніпрі 8 осіб, які напали на учасників АТО

Луценко повідомив про затримання в Дніпрі 8 осіб, які напали на учасників АТО Фото: Юрій Луценко

Наразі проводиться розслідування співпраці працівників Національної поліції України з "тітушками"

У Дніпрі вчора, 9 травня 2017 року, були затримані 8 осіб, які напали на учасників антитерористичної операції (АТО). Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Про події в Дніпрі. Вчора 8 ідентифікованих тітушок, що напали на учасників АТО, були затримані, вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Слідство працює, щоб встановити організатора і джерело фінансування тітушок", - написав він.

Також Луценко зазначив, що наразі проводиться розслідування співпраці працівників Національної поліції України з "тітушками".

"Прокремлівська по суті акція стала можливою через самоусунення патріотичних організацій та партій від святкування нашої перемоги", - додав він.

Про події в Дніпрі. 1. Вчора 8 ідентифікованих тітушок, що напали на учасників АТО, були затримані, вони будуть притягн...

Опубліковано Юрієм Луценком 9 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі призначили проведення службового розслідування дій поліції під час проведення масових заходів 9 травня, де в акціях до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні постраждали 14 осіб, серед них - 6 поліцейських і 8 учасників акцій.