ua en ru

Луценко розповів коли підпишуть угоду з Євроорганізацією з питань юстиції

Луценко розповів коли підпишуть угоду з Євроорганізацією з питань юстиції Фото: Юрій Луценко

Підписання відбудеться в кінці червня під час візиту президента України до Брюсселя

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів коли підпишуть угоду про співробітництво з Європейською організацією з питань юстиції. Про це він повідомив під час прес-конференції учасників української делегації у відкритому засіданні Комітету з правових питань Європарламенту на тему: "Реформа системи правосуддя в Україні" у Брюсселі, повідомляє прес-служба ГПУ.

Так, відповідаючи на запитання журналістів про терміни підписання угоди, Луценко повідомив, що підписання відбудеться в кінці місяця під час візиту президента України до Брюсселя.


Як зазначається, на його переконання, це дасть більші можливості для міжнародного співробітництва, оскільки, на жаль, є певні проблеми із отриманням міжнародно-правової допомоги від різних країн.

"Мають місце також непорозуміння з Інтерполом. Саме тому мною було призначено на посаду заступника людину, яка повністю сфокусується на міжнародному напрямку та вирішенні цих питань", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко уповноважив генерального прокурора України Юрія Луценка підписати угоду про співпрацю з Європейською організацією з питань юстиції.