ua en ru

Лутковська ознайомилася з умовами перебування та лікування Тимошенко в лікарні "Укрзалізниці"

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська сьогодні, 21 січня 2013 р., відвідала Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові, де прибуває екс-міністр Юлія Тимошенко. Як повідомляє прес-служба омбудсмена, візит став реакцією на численні повідомленнями, пов'язані з перебуванням у цій лікарні Тимошенко.

В рамках візиту відбулася зустріч з головним лікарем Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці", із захисником Юлії Тимошенко - Євгенією Тимошенко, а також з народним депутатом Арсеном Аваковим.

Станом на 14:00 Лутковська ознайомилася з умовами перебування та лікування Тимошенко, оглянула всі приміщення блоку, в якому екс-прем'єр перебуває на лікуванні, зі службовою документацією, яка стосується умов перебування.
Також Лутковська поспілкувалася з керівництвом Качанівської виправної колонії № 54, медперсоналом і персоналом ДПтС, який здійснює охорону. У рамках візиту також передбачені зустрічі з керівництвом управління ГПтс в Харківській області та іншими органами і посадовими особами з метою ознайомлення з відповідною службовою документацією.

Читайте також: Лутковська прибула в лікарню "Укрзалізниці" до Тимошенко