ua en ru

Лукашенко обговорив з Назарбаєвим ідею проведення в Мінську переговорів про ситуацію в Україні на найвищому рівні

Президент Білорусі Олександр Лукашенко і Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв у телефонній розмові сьогодні, 11 серпня, обговорили ідею проведення в Мінську на вищому рівні переговорів про ситуацію в Україні.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко та Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв у телефонній розмові сьогодні, 11 серпня, обговорили ідею проведення в Мінську на вищому рівні переговорів про ситуацію в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби білоруського Президента.

"Глави держав обмінялися думками про стан двостороннього співробітництва та розвитку Євразійського економічного союзу. У ході розмови також обговорювалася ідея проведення в Мінську на вищому рівні переговорів про ситуацію в Україні", - сказано в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, Лукашенко заявляв, що планує організувати зустріч глав держав Російської Федерації, Білорусі, Казахстану та України, щоб обговорити ситуацію. Президент Білорусі підкреслював, що "для нього дуже важливо почути альтернативну точку зору як з Москви, так і з Києва з приводу розвитку ситуації".