ua en ru

У Луганській ОВЦА назвали причину введення антитерористичних заходів в Сєвєродонецьку

У Луганській ОВЦА назвали причину введення антитерористичних заходів в Сєвєродонецьку Фото: голова Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз

Правоохоронці відпрацьовують у місті атитеррористические дії

У Сєвєродонецьку Луганської області 9 серпня пройдуть тактико-спеціальні навчання з протидії терористичної і диверсійної загрозам. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"У зв'язку з проведенням в Сєвєродонецьку 9 серпня тактико-спеціальних навчань з протидії терористичної і диверсійної загрозам Служба безпеки України закликає жителів міста в період навчань не залишати свої будинки без необхідності дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і т.д.", - повідомили в прес-службі.

До уваги жителів Сєвєродонецька! У зв'язку із проведенням у Сєвєродонецьку 9 серпня тактико-спеціальних навчань з проти...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 8 серпня 2017 р.

В адміністрації зазначили, що всі дії відбуваються в рамках чинного законодавства, і закликали городян при собі обов'язково мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу. У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб у диверсійно-розвідувальних груп чи терористичних підрозділів бойовиків, громадян закликали повідомляти на адресу чергових служб.

"Це навчання. Вони розподіляються на два етапи - командно-штабні навчання та практичні навчання. Ми будемо намагатися зробити все, щоб вони були наближені до реальних дій. Буде моделюватися ситуація у відповідності з навчальною завданням, щоб не допустити вчинення терористичних актів на території регіону. При пошуку осіб, причетних до вчинення або підготовку терористичного акту будуть проводитися певні оперативно-слідчі, розшукові дії", - прокоментував навчвння заступник голови Луганської ОВЦА Юрій Клименко.

Нагадаємо, раніше правоохоронці повідомляли про заплановане проведення в місті Сєвєродонецьк превентивних заходів з протидії терористичної і диверсійної загрозам.