ua en ru

У Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса постраждав підліток

У Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса постраждав підліток Фото: поліція (РБК-Україна)

Підліток отримав травму від вибуху набою, який він намагався розібрати

У с. Широке у Луганській області внаслідок вибуху боєприпаса постраждав підліток. Про це йдеться у повідомленні прес-секретаря поліції Луганської області Тетяни Погукай у Facebook.

"У с. Широке підліток намагався розібрати патрон. Внаслідок вибуху парубок госпіталізований до лікарні з мінно-вибуховими травмами та ампутацією пальців", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 15-річного хлопця було госпіталізовано вчора ввечері до хірургічного відділення Станично-Луганської лікарні з мінно-вибуховими травмами, травматичною ампутацією фаланг пальців лівої кисті, множинними осколковими непроникаючими пораненнями грудної клітини, передньої черевної порожнини, шиї, обличчя, лівого передпліччя, пальців правої кисті.

Вибухотехніки встановили, що підліток отримав травму від вибуху набою калібру 12,7 мм, який він намагався розібрати у господарчій будівлі нежитлового будинку.

"Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 128 КК України "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження", ст. 166 КК України "Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування" та ст. 263 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами", - йдеться у повідомленні.

У Станично-Луганському районі травмовано 15-річного хлопця, який намагався розібрати патрон У с. Широке підліток намага...

Опубліковано Татьяною Погукай 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області в селищі Старовірівка Шевченківського району вночі, 13 серпня, на приватній території стався вибух.