ua en ru

У Луганській області в результаті обстрілу поранений Даішник, - ОДА

У Луганській області в результаті обстрілу поранений Даішник, - ОДА Фото: Станиця Луганська

У Станиці був перебитий газопровід, зафіксовані прориви ліній електропередач

В Станиці Луганській вчора, 2 липня, в результаті обстрілу був поранений інспектор Державтоінспекції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

"Вчора (02.07) бойовики ЛНР обстріляли с. Валуйское Станично-Луганського району із забороненою Мінськими домовленостями 122 мм артилерії. Дані за руйнувань і постраждалих уточнюються. Саму Станицю Луганську найбільш обстрілювали з 21:30 до 1:.00, в результаті був перебитий газопровід, який до ранку вдалося відремонтувати. На деяких вулицях зафіксовані прориви ліній електропередачі. Осколкове поранення за місцем проживання отримав старший інспектор ВДАІ з обслуговування Станично-Луганського району", - йдеться в повідомленні.

Голова Луганської облдержадміністрації Георгій Лою підкреслив, що бойовики продовжують посилювати ескалацію конфлікту в Луганській області.

На Луганщині бойовики обстріляли село із забороненої зброї. Поранено ДАІвця Вчора, (02.08) бойовики ЛНР обстріляли с. ...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 2 августа 2015 г.

Нагадаємо, напередодні в Луганській області проросійські бойовики підірвали залізничну колію на перегоні Сентянівка - Шипилово.