ua en ru

В Луганській області перевіряють потяги, щоб не допустити витік зброї з ООС

В Луганській області перевіряють потяги, щоб не допустити витік зброї з ООС Фото: поліція (РБК-Україна)

Превентивні дії проводяться з метою перекриття можливих шляхів переміщення зброї

Поліція Луганської області проводить посилені превентивні заходи у потягах, направлені на недопущення витоку зброї з зони проведення Операції об’єднаних сил (ООС). Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Луганської області в Facebook.

Так, бійці батальйону поліції особливого призначення спільно з кінологами та співробітниками БСПОП "Скіф" несуть службу у кожному потягу, що прямує територією області. Відповідне розпорядження надав очільник поліції Луганської області полковник поліції Сергій Колесник.

Як зазначається, превентивні дії проводяться з метою перекриття можливих шляхів переміщення зброї та наркотичних речовин територією Луганщини та в інші області України.

"Підвищені превентивні заходи спрямовані на забезпечення безпеки громадян, які пересуваються залізничним транспортом, а також на блокування незаконних перевезень зброї, бойових припасів і вибухівки, попередження злочинів і нещасних випадків з їх використанням ", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські продовжують проведення посилених превентивних заходів направлених на недопущення витоку зброї з зони...

Опубліковано Поліція Луганської області Субота, 25 серпня 2018 р.

Нагадаємо, у Донецькій області поліцейські встановили місцезнаходження та притягнули до відповідальності чотирьох учасників незаконних збройних формувань.