ua en ru

В Луганській області засудили інформатора ЛНР

В Луганській області засудили інформатора ЛНР Фото: інформатора визнали винуватим в сприянні діяльності терористичної організації (flickr.com richmond26)

Громадянин отримав 3 роки й 7 місяців позбавлення волі

В Луганській області інформатора терористичної організації "Луганської народної республіки" (ЛНР) засудили до трьох років і семи місяців позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Суд визнав винуватим громадянина в кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодекса України (сприяння діяльності терористичної організації).

Слідчі встановили, що протягом липня - вересня 2015 року, знаходячись у місті Лисичанськ Луганської області, громадянин за допомогою мобільного зв'язку передавав представникам терористичної організації ЛНР інформацію щодо дислокації особового складу підрозділів, військової техніки та фортифікаційних споруд Збройних сил України на території міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) викрила інформаторську мережу бандформувань ДНР в зоні антитерористичної операції (АТО).