ua en ru

У Луганській області через обстрілу поранено 2 військових, - Москаль

У Луганській області через обстрілу поранено 2 військових, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Поранення отримали військові на 29-й блокпосту і в Трехизбенке

У Луганській області вчора, 14 травня, в результаті обстрілу бойовиків були поранені два українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"В цілому по лінії розмежування вогню, що проходить по Луганській області, інтенсивність бойових дій значно посилилася. На Бахмутке у другій половині дня бойовики обстріляли з мінометів і автоматичної зброї 29-й блокпост (крайня точка контрольованої Україною території). Поранення отримав один військовослужбовець. Рани неважкі, загрози життю немає", - повідомив Москаль.

Ще один український військовий отримав поранення в Трехизбенке.

"У Трехизбенке позиції українських силовиків обстріляли з автоматичної зброї і снайперської гвинтівки. Вогнепальне поранення отримав один військовослужбовець, який госпіталізований в районну лікарню", - йдеться в повідомленні.

Крім того, перестрілки з автоматичної зброї і гранатометів велися в Станиці Луганській, Щастя і поблизу Катеринівки.

Також вчора ввечері бойовики обстріляли з мінометів р. Горське в Попаснянському районі Луганської області.

"Близько 19.30 одна з мін залетіла в приватний сектор міста і потрапила в житловий будинок. В результаті сильно пошкоджена покрівля, літня кухня і гараж. У момент обстрілу в будинку перебувала господарка, яка дивом не постраждала", - йдеться в повідомленні.

На околиці Кримського, починаючи з 19:00, спалахували перестрілки, які переростали в ближні бої. Інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, ситуація уздовж лінії розмежування залишається напруженою.